Ekipi ynë

 • Anjeza Gashi

  Drejtori Ekzekutiv

  Juriste dhe menaxhere projektesh në Lex Ferenda. Ajo ka punuar në fushën e së drejtës administrative, të drejtat e njeriut dhe kërkimin ligjor.

  view profile
 • Besard Buzi

  Kryetari i Bordit

  Kryetari i Bordit të Drejtorëve të Lex Ferenda. Ai është përgjegjës për mbikqyrjen e veprimtarisë së qendrës si dhe asistimin në përmbushjen e...

  view profile
how can we help you?

Contact us or drop by our office anytime.